Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Εκπληξη; Ο ορισμός της πρακτικότητας, τα Birkenstock, με το παραμυθένιο άγγιγμα του Manolo Blahnik

Εκπληξη; Ο ορισμός της πρακτικότητας, τα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα ταπεινά «τουριστικά» παπούτσια ντύνονται με βελούδο και κρύσταλλα και εξελίσσονται σε φετίχ άλλου βεληνεκούς

Δυο παντελώς αταίραστα labels έρχονται κοντά και κάνουν την έκπληξη της σαιζόν: Στις 24 Μαρτίου, ο ζωντανός μύθος και λατρεμένoς υποδηματοποιός των γυναικών και της τηλεοπτικής Carrie, Manolo Blahnik, επισημοποιεί μια αναπάντεχη συνεργασία κυκλοφορώντας δημιουργίες με την γερμανική εταιρία Birkenstock. Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τα ψηλοτάκουνα με την αγκράφα που ύμνησε το Sex & the City, αλλά για ίσιες «παντόφλες» και πέδιλα με υπερπολυτελή υλικά. Τα flats της Birkenstock που αποτελούν διαχρονική αξία του comfy style, γεμίζοντας το Instagram και ειδικά το street style των Scandi girls, παίρνουν λοιπόν προαγωγή και ανεβαίνουν επίπεδο.

Μέσα στις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα σχέδια του Manolo Blahnik για την Birkenstock, είδαμε ουσιαστικά μια επαναδημιουργία-παραλλαγή του θρυλικού, πλέον, «hello lover» shoe της Carrie Bradshaw, σύμφωνα με τις πρακτικές ανάγκες του κοινού την εποχή της πανδημίας. Ο ίδιος ο Blahnik είχε πάντως συμμετάσχει στο παρελθόν και στην personality campaign της Birkenstock μαζί με την ανιψιά του και CEO της εταιρίας του, Kristina Blahnik, όπου εθεάθη στο πρώτο του κατάστημα στο Old Church Street του Λονδίνου, με ένα κατακόκκινο κοστούμι των Anderson & Sheppard και τα αγαπημένα του Birkenstocks. «Τα Birkenstock υπήρχαν στην γκαρνταρόμπα μου εξαρχής. Τα αγαπώ και φοράω τα δικά μου εδώ και πολλά χρόνια,» είχε δηλώσει τότε.

 Τα δημοφιλέστερα σχέδια που έχουμε λοιπόν φορέσει λίγο- πολύ όλοι μας σε δέρμα ή πλαστικό μεταμορφώνονται. Σε μπλε- πετρόλ, φούξια και μαύρο. Ανταποκρίνονται στο αιώνιο σύνδρομο της Σταχτοπούτας και στην τέχνη της couture. Εννοείται βέβαια πως η τιμή τους θα απογειωθεί.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View