Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από τη Μαριούπολη στην Πάτρα: Η περιπέτεια για τη Ναταλί και τα τρία παιδιά της

Από τη Μαριούπολη στην Πάτρα: Η περιπέτε...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Δραματικές οι ώρες διαφυγής

Με την ελπίδα ότι θα βρουν ασφαλή διέξοδο, η Ναταλί Καρατζά μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι από την Μαριούπολη για την Ελλάδα. Η Ουκρανή μητέρα, βρίσκεται ήδη στην Πάτρα όπου και διαμένει τις τελευταίες ημέρες αλλά όπως λέει στο thebest.gr το μυαλό της και η ψυχή της, βρίσκεται στην χώρα της, στον πόλεμο, καθώς ο σύζυγος της βρίσκεται εκεί, στην περιοχή του Ντνίπρο, νότια της χώρας, που έχει χτυπηθεί αλλεπάλληλα από τους Ρώσους εισβολείς.

Οι ώρες της διαφυγής από την Μαριούπολη μέχρι να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν σε ασφαλές μέρος, ήταν δραματικές και ο φόβος έκδηλος για τα όσα πιθανόν θα συναντούσαν. Η Ναταλί Καρατζά, αναφέρει: «Περάσαμε στην Βουλγαρία μετά από πολλές ώρες ταξιδιού με λεωφορείο. Από ‘κει φτάσαμε στην Αθήνα και μετά μας έφεραν στην Πάτρα. Τώρα, τα παιδιά μου και εγώ, είμαστε καλά. Ο άντρας μου έχει μείνει στην Ουκρανία και αυτή είναι πια η μεγάλη μου αγωνία».

Το ζητούμενο πια για την Ναταλί και τα παιδιά της είναι να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος και να γυρίσει στο σπίτι της: «Θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου, στη Μαριούπολη. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Θέλουμε να γίνει ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος και να βρούμε τις ζωές μας πάλι. Μπορεί να είμαστε μακριά από την Ουκρανία αλλά η ψυχή μας δεν μπορεί να φύγει, είμαστε εκεί με όλους όσους έμειναν πίσω, στον εφιάλτη του πολέμου».

Ο σύζυγος της Ναταλί, έλκει καταγωγή από την Πελοπόννησο και όπως είπε, δεν το γνώριζε αλλά ενημερώθηκε με την άφιξή της στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις