Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σπύρος Μπιμπίλας: Η Σίσσυ Χρηστίδου η πρώτη παρουσιάστρια που κατέθεσε τα 200 ευρώ για το ΣΕΗ

Σπύρος Μπιμπίλας: Η Σίσσυ Χρηστίδου η πρ...

Ανάρτηση του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ στο Facebook

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πώς η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η πρώτη παρουσιάστρια που έκανε δεκτό το αίτημα του. Πιο συγκεκριμένα, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των ηθοποιών, Γιώργου Κιμούλη, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη και της ενδεχόμενης διαγραφής τους από το ΣΕΗ, η Σίσσυ Χρηστίδου κατέθεσε 200 ευρώ στο ταμείο του ΣΕΗ.

«Έχω υποστεί πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο χρόνος μου δεν γίνεται σεβαστός από πολλές εκπομπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ήταν αιχμηρή η ανάρτησή μου γιατί έχω ζητήσει να δίνεται ένα ποσό στο ταμείο του ΣΕΗ κάθε φορά που βγαίνω σε κάθε εκπομπή. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάω και θα επιμένω κάθε φορά που βγαίνω και θα το ζητάω Μέχρι να γίνει» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή του Mega.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στα social media: «Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για τους την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που άλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight