Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε Ιταλία, Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα όργανα του 6χρονου- Τα ξημερώματα η μεταμόσχευση

Πάτρα: Σε Ιταλία, Αθήνα και Θεσσαλονίκη ...

Αργά το βράδυ της Τετάρτης -μετά τη 01:00, όπως ενημέρωσε το thebest.gr ο Υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων κ. Ανδρέας Ηλιάδης θα ξεκινήσει η επιχείρηση μεταμόσχευσης και μεταφοράς των οργάνων

Ο 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στην Κρήνη το απόγευμα της Κυριακής έδωσε γενναία μάχη αλλά δεν τα κατάφερε και είναι εγκεφαλικά νεκρός. Ωστόσο οι γονείς του έλαβαν την επίσης γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του και να χαρίσουν ζωή σε άλλα παιδιά που δίνουν επίσης τον δικό τους αγώνα.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης -μετά τη 01:00, όπως ενημέρωσε το thebest.gr ο Υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων κ. Ανδρέας Ηλιάδης θα ξεκινήσει η επιχείρηση μεταμόσχευσης και μεταφοράς των οργάνων του 6χρονου, ο οποίος παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η καρδιά και το ήπαρ του μικρού θα μεταφερθούν στην Ιταλία, τα μάτια στη Θεσσαλονίκη και τα νεφρά του στην Αθήνα, όπως επεσήμανε στο thebest ο κ. Ηλιάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις