Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατί άλλαξε δικηγόρο η Ρούλα Πισπιρίγκου- Οι τηλεδίκες και η διαφωνία- αποχώρηση του Γιάννη Κόττα

Γιατί άλλαξε δικηγόρο η Ρούλα Πισπιρίγκο...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι τηλεδίκες και η υπερέκθεση της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα στα ΜΜΕ, έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αιτία για να αποχωρήσει από την υπεράσπιση της οικογένειας ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Γιάννης Κόττας, ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του thebest.gr o κ. Κόττας είχε εκφράσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας τις διαφωνίες του σε σχέση με την τακτική που ακολουθείτο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την πλευρά της οικογένειας πριν καν αυτά κατατεθούν στα αρμόδια όργανα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κόττας, ο οποίος έλειπε για το τριήμερο, θα ανακοινώσει  σήμερα την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπροσώπηση της οικογένειας με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Η συνεχής διαρροή στοιχείων η οποία εντάθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα έφερε τριβές καθώς όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το thebest.gr κυκλοφορούσαν συνεχώς στα ΜΜΕ στοιχεία και από την πλευρά της οικογένειας τα οποία αποτελούσαν βασικά στοιχεία της δικογραφίας και τα οποία στη συνέχεια οδηγούσαν σε στρεβλώσεις και παρανοήσεις. Το πώς διέρρεαν αυτά τα στοιχεία, από ποιον και για ποιον λόγο, παρά τις παραινέσεις των νομικών της οικογένειας περί του αντιθέτου, είναι ένα ερώτημα.  Ο κ. Κόττας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το θέμα.

Από το περιβάλλον της μητέρας δεν γίνεται λόγος για αποχώρηση του κ. Κόττα, αλλά για πρόσθεση και ενός ακόμη δικηγόρου, του Απόστολου Λύτρα στο νομικό τιμ εκπροσώπησής της. Μάλιστα από το γραφείο Λύτρα εκδόθηκε και η ακόλουθη ανακοίνωση: 

 «Το δικηγορικό μας Γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας. Απόστολος Λύτρας».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις