Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλίνα Καμπάεβα: Η ερωμένη του Πούτιν και τα παιδιά τους κρύβονται στην Ελβετία

Αλίνα Καμπάεβα: Η ερωμένη του Πούτιν και...

Έχουν ελβετικά διαβατήρια

Στο παρελθόν το Κρεμλίνο έχει διαψεύσει πολλές φορές ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ερωτικές σχέσεις με την Alina Kabaeva, πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής. Αυτό ωστόσο φαίνεται ότι δεν πείθει κανέναν, ενώ φημολογείται ότι έχουν μαζί και τέσσερα παιδιά. 

Δημοσιεύματα μάλιστα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι η ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ρωσία μετά την ανακήρυξη πολέμου στην Ουκρανία, έχει φυγαδευτεί σε σαλέ στην Ελβετία. Η 38χρονη ερωμένη του Ρώσου προέδρου – όπως μεταδίδουν Page Six και New York Post – κρύβεται σε ένα πολύ ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ που διαθέτει ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου μαζί με τα παιδιά τους. 

Τα παιδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν και της 38χρονης πρώην χρυσής Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής -σύμφωνα με το Page Six – έχουν ελβετικά διαβατήρια, γεγονός που καθιστά σίγουρα πιο εύκολη την παραμονή τους στην Ελβετία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες φήμες για την πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη και τον Βλαντιμίρ Πούτιν το 2008, όταν η Alina Kabaeva είχε εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα του, την «Ενωμένη Ρωσία» κι η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν παρουσίασε τη διδακτορική της διατριβή σε πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Το μόνο που μπορούμε να λάβουμε ως δεδομένο είναι ότι το 2013 ο πρόεδρος της Ρωσίας ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την επί 30 χρόνια σύζυγο και μητέρα των δύο κοριτσιών του, Λουντμίλα. Και ένα χρόνο αργότερα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight