Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Εθεάθη λύκος στην Παναγοπούλα, το πρωί της Παρασκευής!- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Εθεάθη λύκος στην Παναγοπούλα, το...

Σε παράδρομο της παλαιάς εθνικής οδού - Η παρουσία του λύκου προξένησε απορία και ερωτηματικά

Συμπολίτης επικοινώνησε με το thebest.gr και μας ενημέρωσε πως εντόπισε και είδε σε παράδρομο πλησίον της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών Αθηνών στην Παναγοπούλα, έναν λύκο να περιφέρεται στα δέντρα. Αυτό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2022.

Ο συμπολίτης μαζί με ένα φίλο του αν και σάστισαν και εξεπλάγησαν μπροστά στην εικόνα του λύκου πρόλαβαν να τραβήξουν βίντεο και μάλιστα στη συνέχεια φρόντισαν να επικοινωνήσουν με τον «Αρκτούρο», την ελληνική μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οικολογική οργάνωση που έχει ιδρυθεί το 1992, με σκοπό την προστασία της άγριας χλωρίδας και πανίδας, οι υπεύθυνοι του οποίου επιβεβαίωσαν πως όντως επρόκειτο για λύκο και όχι για κάποιο λυκόσκυλο ή άλλο ζώο που να μοιάζει. Ο συμπολίτης μας είπε επίσης πως ο λύκος απ’ όσο πρόλαβαν να δουν, φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του και όχι αδύνατος ενώ το πιο πιθανό είναι να έψαχνε για τροφή.

Το ζώο χάθηκε κατόπιν στην περιοχή της Παναγοπούλας ωστόσο η παρουσία του εγείρει ερωτηματικά για το πώς μπορεί να βρέθηκε εκεί μιας και ως γνωστόν οι λύκοι έχουν εξαφανιστεί από την Πελοπόννησο εδώ και δεκαετίες.

Τέλος οι κάτοικοι της γύρω περιοχής καλό είναι να έχουν το νου τους και να προσέχουν τα κατοικίδια ζώα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις