Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε ετοιμότητα ΕΚΑΒ και Ερυθρός Σταυρός για το Καρναβάλι- Πώς θα κινηθούν

Πάτρα: Σε ετοιμότητα ΕΚΑΒ και Ερυθρός Στ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Παρά το γεγονός ότι δε θα γίνουν παρελάσεις

Μπορεί φέτος να μην πραγματοποιηθούν στην Πάτρα καρναβαλικές παρελάσεις λόγω κορωνοϊού, ωστόσο ΕΚΑΒ και Ερυθρός Σταυρός θα βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να προσφέρουν βοήθεια αν και όπου χρειαστεί.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας - Δυτ. Ελλάδας Γκέλυ Κανελλοπούλου, «έχουμε αυξημένη ετοιμότητα γιατί αναμένουμε και κόσμο να έρθει, ανεξάρτητα από τις παρελάσεις που δε θα γίνουν. Θα έχουμε περισσότερα ασθενοφόρα από αυτά που έχουμε μία συνηθισμένη μέρα αλλά και δύο μηχανές- απογευματινές ώρες- καθώς υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μεγάλη συρροή κόσμο στο κέντρο της πόλης, σε πεζόδρομους και σημεία που δεν μπορεί να φτάσει το ασθενοφόρο.Το απρόοπτο ωστόσο μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Τα πάντα μπορεί να συμβούν από μία απλή μέθη μέχρι ένα σοβαρό τροχαίο. Ελπίζω η κατανάλωση αλκοόλ να μην επηρεάσει».

Και ο Ερυθρός Σταυρός θα βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να βοηθήσει σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη.  Όπως αναφέρει στο thebest.gr η Αγγελική Γιαννακοπούλου, διευθύντρια του Ερυθρού Σταυρού Πάτρας, «θα είμαστε στην πλατεία Γεωργίου όπως κάθε χρόνο, θα στήσουμε τον σταθμό πρώτων βοηθειών με εθελοντές και γιατρούς, έτσι ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα να φροντίσουμε τους πολίτες και τους επισκέπτες που θα διασκεδάζουν. Έχουμε ενημερωθεί ότι θα υπάρξει επισκεψιμότητα στην πόλη  και σε συνεργασία με το Δήμο, θα είμαστε εκεί σαν να είχαμε παρέλαση. Θα βρισκόμαστε μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας και ακόμα παραπάνω, αν χρειαστεί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις