Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Lady Gaga, o Μπίλι Πόρτερ και ο Έρικ ΜακΚόρμακ οικοδεσπότες του πάρτι του Έλτον Τζον

Η Lady Gaga, o Μπίλι Πόρτερ και ο Έρικ Μ...

Το πάρτι του Έλτον Τζον τη βραδιά της τελετής απονομής των Όσκαρ, επανέρχεται ως γκαλά συγκέντρωσης πόρων με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος του ροκ σταρ για την έρευνα γτου AIDS

Η Lady Gaga μαζί με τους Μπίλι Πόρτερ, Έρικ ΜακΚόρμακ και Ντέιβιντ Φέρνις θα είναι συνοικοδεσπότες του καθιερωμένου, λαμπερού πάρτι που διοργανώνει ο σταρ της ποπ ροκ μουσικής, Έλτον Τζον τη βραδιά της τελετής απονομής των Όσκαρ.

Η ετήσια εκδήλωση επανέρχεται ως γκαλά συγκέντρωσης πόρων με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος του Έλτον Τζον για την έρευνα για το AIDS (Elton John AIDS Foundation) με φυσική παρουσία και θα διεξαχθεί στο West Hollywood Park την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, ημέρα που θα γίνει & η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Ο 74χρονος τραγουδιστής-τραγουδοποιός δεν θα είναι παρών στο φετινό πάρτι, καθώς είναι σε περιοδεία, αλλά θα χαιρετίσει τους καλεσμένους μέσω δορυφορικής σύνδεσης από τη Νεμπράσκα, όπου θα δίνει συναυλία.

Η τελετή απονομής των Όσκαρ μεταφέρθηκε από τον Φεβρουάριο στις 27 Μαρτίου και ο Έλτον Τζον έχει ήδη επιστρέψει στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, Farewell Yellow Brick Road.

«Η Lady Gaga, ο Μπίλι Πόρτερ και ο Έρικ ΜακΚόρμακ δεν είναι μόνο εκπληκτικά ταλαντούχοι, αλλά έχουν συμβάλει σημαντικά στην προβολή και την ένταξη της κοινότητας LGBTQ+ στην ψυχαγωγία - τόσο στην οθόνη όσο και στη μουσική» δήλωσε ο σύζυγος του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις ο οποίος είναι πρόεδρος του ιδρύματος. «Είναι τιμή μου που αυτή η ομάδα θα έρθει μαζί μου στη σκηνή στο West Hollywood Park για να υποστηρίξει όλες τις περιθωριοποιημένες ομάδες που πλήττονται από τον HIV» σημείωσε.

 H Μπράντι Καρλάιλ θα τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Το πάρτι του Έλτον Τζον διοργανώνεται από 1992 και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 86 εκατομμύρια δολάρια για την ευάλωτη κοινότητα του HIV/AIDS.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι οικοδεσπότης στο πάρτι του Ιδρύματος Έλτον Τζον για το AIDS και που θα τιμήσω τον αντίκτυπο του στην κοινότητα του HIV/AIDS τις τελευταίες τρεις δεκαετίες» είπε ο Μπίλι Πόρτερ. «Είναι ένας σκοπός βαθιά προσωπικός για μένα και είμαι αποφασισμένος να υποστηρίζω απίστευτους οργανισμούς όπως το Elton John AIDS Foundation με την ελπίδα να βοηθώ και άλλους στην πορεία τους».

Σε μια εποχή που τα ίσα δικαιώματα εξακολουθούν να απειλούνται σε όλο τον κόσμο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να συγκεντρώσουμε πόρους για την καταπολέμηση του HIV/AIDS & ανυπομονώ να ανεβώ με τον αγαπημένο μου φίλο Ντέιβιντ Φέρνις στη σκηνή, είπε ο Έρικ ΜακΚόρμακ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight