Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για 2η χρονιά η λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην Αιγιάλεια

Για 2η χρονιά η λειτουργία Κοινωνικού Φρ...

Την πρωτοβουλία στηρίζει η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος & η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας - Συνεχίζουμε να ενισχύουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, ανέφερε ο Χ. Μπονάνος

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται και φέτος με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, στo πλαίσιo στήριξης των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην περιοχή της Αιγιάλειας και για το τρέχον έτος.

Με αυτόν τον τρόπο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε όσα παιδιά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

«Η πανδημία Covid-19 δεν είναι μόνο μια κρίση υγείας, είναι επίσης μια κοινωνική και οικονομική κρίση, και για το λόγο αυτό, η υποστήριξη, με κάθε μέσο, των παιδιών προκειμένου να ανατραπούν οι δυσμενείς συνέπειες στη ζωή τους από την εξάπλωση της πανδημίας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη  δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές, προκειμένου να νιώσουν ισότιμοι και να μη μείνει κανένας μαθητής στο περιθώριο»  ανέφερε, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις