Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι επέλεξε τη σιωπή σε επίδειξη μόδας ως αλληλεγγύη στην Ουκρανία

Ο σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι επέλεξε τη ...

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής στην παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22 επέλεξε να παρακάμψει τη μουσική και πολλά από τα στοιχεία παραγωγής

Oι επιδείξεις μόδας μπορεί γενικά να διαρκούν κατά μέσο όρο δεκαπέντε λεπτά, αλλά οι παραγωγές τους απαιτούν τεράστια υλικοτεχνική προετοιμασία και προγραμματισμό.

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι για την παρουσίαση στην πασαρέλα της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22 επέλεξε να παρακάμψει τη μουσική και πολλά από τα στοιχεία παραγωγής.

Ειδικότερα, παρουσίασε τις δημιουργίες του στο Μιλάνο με τα μοντέλα να βαδίζουν σε απόλυτη σιωπή για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στην Ουκρανία που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Ο οίκος Armani σε ανακοίνωση στο Twitter διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρχουν μουσική, ηχητικά εφέ ή ειδικά φώτα για να πλαισιώσουν την παρουσίαση της συλλογής γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων του.

Ο 87χρονος σήμερα δημιουργός σε ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι έλαβε την απόφαση ως «ένδειξη σεβασμού για όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό συμβάν. Το καλύτερο μήνυμα που μπορούμε να μεταδώσουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν θέλουμε να γιορτάσουμε τίποτα γιατί αυτό που συμβαίνει είναι τόσο θλιβερό».

 Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight