Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μήνυμα συμπαράστασης του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Ο.Δ.Υ.Ε.

Μήνυμα συμπαράστασης του Δικηγορικού Συλ...

Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα για την εύρυθμη και ταχεία λειτουργία της απονομής της Δικαιοσύνης

Με σχετική επιστολή που διαβίβασε στον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Πατρών, το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών δηλώνει την συμπαράστασή του στην 24ωρη απεργία της Ο.Δ.Υ.Ε. – Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Ειδικότερα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των δικαστικών υπαλλήλων για την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων στις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας μας.

Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα για την εύρυθμη και ταχεία λειτουργία της απονομής της Δικαιοσύνης.

Η συνεχής μείωση του αριθμού των δικαστικών υπαλλήλων έχει οδηγήσει τις περισσότερες δικαστικές υπηρεσίες της χώρας σε δυσλειτουργία, η οποία στο άμεσο μέλλον μπορεί να καταστεί σε ορισμένες περιπτώσεις και μη διαχειρίσιμη.

Επίσης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών συμπαρίσταται στον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο Πρωτοδικείο του, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο Σύλλογο του οποίου τα μέλη απέχουν από τα καθήκοντά τους για την ίδια αιτία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις