Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός Μπράιαν Κοξ αναφέρθηκε στην κρίση στην Ουκρανία

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός Μπράιαν Κοξ αναφέρθ...

Στην τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών - Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό που συμβαίνει, ανέφερε ο ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς "Succession"

Οι πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία μετά τη Ρωσική επίθεση ήταν από τα θέματα που κυριάρχησαν στην τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών - Screen Actors Guild 2022 το βράδυ της Κυριακής 27/2/2022.

Σταρ φορούσαν καρφίτσες με την ουκρανική σημαία στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και τόνισαν ότι προσεύχονται για τον λαό της χώρας.

Ο 75χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός Μπράιαν Κοξ αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του, όταν παρέλαβε βραβείο εκ μέρους του καστ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Succession» του HBO, στην τρομακτική τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

«Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό που συμβαίνει» είπε ο σημαντικός Σκοτσέζος ηθοποιός εξηγώντας ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η παγκόσμια κοινότητα των καλλιτεχνών θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερα προσοχή στην εισβολή. «Ο πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν κωμικός, ξέρετε, ήταν ένας υπέροχος ερμηνευτής κωμωδίας. Και θα έπρεπε να τον σεβόμαστε γι' αυτό και το ότι έγινε πρόεδρος είναι καταπληκτικό» είπε ο Μπράιαν Κοξ για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight