Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλαμάτα - Ξεσπά ο γιος της 70χρονης που έχασε το σπίτι της: «Ήταν εξευτελιστικό, πέθανε μέσα σε τρεις ημέρες»

Καλαμάτα - Ξεσπά ο γιος της 70χρονης που...

Η πίεση που δεχόταν από την τράπεζα

Είδε τον κόπο της να χάνεται και δεν άντεξε, πέθανε ύστερα μεγάλη δόση θλίψης. Βουβός είναι ο πόνος ο οποίος έχει κυριεύσει τον γιο της 70χρονης Καίτης η οποία πέθανε αφότου έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Ο Χρήστος Γιόκαλας, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης που «έφυγε» προδομένη από την καρδιά της, όταν έχασε σε πλειστηριασμό το μικρό διαμέρισμα που είχε πάρει με δάνειο όσο δούλευε, ξεσπά στο protothema.gr για την πίεση που δεχόταν από την τράπεζα η μητέρα του.

Η 70χρονη Καίτη δεν άντεξε τη ψυχική ταλαιπωρία που υπέστη, όπως υποστηρίζει ο γιος της.

«Ήταν ένας εξευτελισμός, πραγματικά. Της έλεγαν στο τηλέφωνο ''θα σε βγάλουμε με τη βία από το σπίτι'' και η μητέρα μου δεν το άντεξε όλο αυτό. Αρρώστησε από τη στεναχώρια της και μέσα σε τρεις ημέρες πέθανε. Αύριο θα γίνει η κηδεία της και τρέχω για τις διαδικασίες. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη δικαστική επιμελήτρια, η οποία μου ζητούσε να της δώσω τα κλειδιά του σπιτιού. Ας πάρουν τα κλειδιά από το μνήμα της μητέρας μου» λέει ξεσπώντας στο protothema.gr ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης.

Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε σοκ ύστερα από αυτή την είδηση και επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στη σκληρή πολιτική των τραπεζών οι οποίες δεν υποχωρούν σε κανένα συμβιβασμό, όπως καταγγέλλουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις