Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Στο "σκαμνί" 16χρονος και 19χρονος για επίθεση με μαχαίρι σε δυο εφήβους

Αγρίνιο:  Στο "σκαμνί" 16χρονο...

Στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου οδηγήθηκαν 16χρονος  και 19χρονος που φέρονται να επιτέθηκαν σε δυο εφήβους με μαχαίρι στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Πληροφορίες  αναφέρουν ότι για τον ανήλικο συλληφθέντα θα οριστεί τακτική δικάσιμος ενώ ο 19χρονος που επρόκειτο να δικαστεί στις 12 το μεσημέρι με τη διαδικασία του αυτοφώρου ζήτησε αναβολή. Η δίκη προγραμματίστηκε για τις 4 Μαρτίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως πρώτο έγραψε το sinidisi.gr, το συμβάν σημειώθηκε προχθές,  λίγο πριν τα μεσάνυκτα, όταν ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, που βρίσκονταν κοντά στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, δέχθηκαν απρόκλητη, σύμφωνα με την καταγγελία, επίθεση, όταν ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», με αποτέλεσμα να τραυματίσει  τον 16χρονο.

Οι δύο έφηβοι έτρεξαν να βρουν καταφύγιο σε παρακείμενη καφετέρια με το δράστη της επίθεσης να επιχειρεί να τους ακολουθήσει έχοντας νωρίτερα καλέσει σε «βοήθεια» δύο ακόμη άτομα.

Όπως ήταν αναμενόμενο εκλήθη η Αστυνομία, με τους επιτιθεμένους να έχουν προλάβει να τραπούν σε φυγή. Για το συμβάν έχουν υποβληθεί μηνύσεις για πρόκληση σωματικής, βλάβης, εξύβριση και απειλή.

πηγή sinidisi.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις