Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει πότε θα βγάλει τη μάσκα – Η νέα σοκαριστική φωτογραφία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει πότε θα ...

Δίνει αγώνα για να επουλωθούν τα εγκαύματα

Μια νέα σοκαριστική φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η  Ιωάννα Παλιοσπύρου που συνεχίζει να δίνει αγώνα για να επουλωθούν τα εγκαύματα που έχει στο σώμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί.

 Απαντώντας σε ερωτήσεις followers της, αναφέρεται με μια σειρά από stories στην κατάσταση της υγείας της, την αυτοπεποίθησή της, ενώ αποκαλύπτει ότι σύντομα θα βγάλει τη μάσκα.

“Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ “δύσκολο” για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα”, έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 Σημειώνει ότι δεν έχει περάσει ποτέ κρίση πανικού, ενώ σχετικά με την αυτοπεποίθησή της, αναφέρει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της φροντίζουν να είναι στα ύψη, ακόμα κι όταν εκείνη χάνει το κουράγιο της.
Όσο για αν θα έρθει ποτέ η ώρα που θα βγάλει τη μάσκα, απαντά: “Ναι, θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις