Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στο Euroferry Olympia: Σε 58χρονο Έλληνα ανήκει η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε μέσα σε φορτηγό - ΦΩΤΟ

Τραγωδία στο Euroferry Olympia: Σε 58χρο...

Σε εξέλιξη η δραματική επιχείρηση

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε μέσα σε φορτηγό στο πλοίο Euroferry Olympia. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που ανέβηκαν εκ νέου στο πλοίο εντόπισαν τη σορό στην καμπίνα ενός φορτηγού στο γκαράζ 2.

 Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού, ενώ πρόκειται για έναν από τους τρεις Ελληνες αγννοούμενους. Η σορός ανήκει στον 58χρονο Έλληνα Ευάγγελο Μαλεσιάδα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να τον αναγνώρισε ο γιος του από τα τατουάζ που έφερε στο σώμα του.

 Σημειώνεται ότι, στους 10 ανέρχονται πλέον οι αγνοούμενοι από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο "Euroferry Olympia".

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άσχημες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τους αγνοούμενους στο Euroferry Olympia, αφού δυστυχώς μετά από δύο μέρες ερευνών εντοπίστηκε η σορός άνδρα στο φλεγόμενο πλοίο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής, «σορός άνδρα ανασύρθηκε από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στο Euroferry Olympia. Συνεχίζονται οι ενέργειες έρευνας και διάσωσης».

Πρόκειται για έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε καμπίνα φορτηγού, στο γκαράζ του πλοίου, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Πλέον, οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 10, αφού εκτός από τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός, νωρίτερα σήμερα είχε εντοπιστεί ένας 21χρονος ζωντανός.

Ο άτυχος άντρας ήταν ανάμεσα στους 11 αγνοούμενους του πλοίου Euroferry Olympia. Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν το πλοίο πήρε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας, εγκλωβίστηκε και δεν κατάφερε να γλιτώσει.

Άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και της ΕΜΑΚ έχουν ανέβει στο πλοίο και προχωρούν σε έλεγχο στα ασφαλή σημεία του πλοίου, και συγκεκριμένα στα σημεία που δεν έχουν αναπτυχθεί μεγάλα θερμικά φορτία στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Επίσης από το γήπεδο Κασσιόπης ελικόπτερο της Πυροσβεστικής παρέλαβε άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι θα συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των 10 αγνοούμενων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις