Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Τσικνοπέμπτη του covid- Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε

Πάτρα: Η Τσικνοπέμπτη του covid- Τι θα δ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όσα θα γίνουν στους δρόμους της πόλης

Με μία σειρά εκδηλώσεων θα πορευτεί η Πάτρα μέχρι και την Τσικνοπέμπτη. Μπορεί και το φετινό καρναβάλι να βρίσκεται στη σκιά της πανδημίας, ωστόσο κάποιες δράσεις θα δώσουν εορταστική νότα στους δρόμους και θα θυμίσουν ότι το Καρναβάλι… πάντα έρχεται.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Ήρα Κουρή, «Το Σάββατο θα έχουμε ποδηλατάδα, στις 12 στις 12 το μεσημέρι. Θα ξεκινήσει από τα Υψηλά Αλώνια και θα συνεχίσει Κορίνθου, Κιλκίς, Κωνσταντινουπόλεως για να καταλήξει στην πλατεία Γεωργίου. Ποδήλατα και αναβάτες, θα είναι μασκαρεμένοι. Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θα έχουμε και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού με δράσεις στα παλαιά Σφαγεία αλλά και στην Αγορά Αργύρη.  Την Κυριακή, το πρωί,  θα έχουμε στα παλαιά Σφαγεία την πρώτη Καρναβαλούπολη με δημιουργικές δράσεις για τα παιδιά, κουκλοθέατρο αλλά και ακροβατικά.

Την Τσικνοπέμπτη, το πρωί θα έχουμε μία μικρή συναυλία από τον πολιτιστικό οργανισμό στην πλατεία Νόρμαν ενώ το μουσικό άρμα θα περάσει από περιοχές του Νοτίου διαμερίσματος. Το απόγευμα, θα έχουμε δράσεις από πολιτιστικούς συλλόγους της Πάτρας, δύο πομπές με προπομπό καραγκιοζοπαίχτες. Θα περιδιαβούν τους δρόμους της Πάτρας με μουσική και δρώμενα».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις