Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς σχολιάζουν οι πολίτες μέσω google το μέγα εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας

Πώς σχολιάζουν οι πολίτες μέσω google το...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά

Τα σχόλια των πολιτών μέσω google στο Μέγα εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας είναι σε γενικές γραμμές καλά. Οι περισσότεροι γράφουν τα καλύτερα για την εξυπηρέτηση και την τάξη κατά τη διαδικασία τόσο της αναμονής όσο και της εμβολιαστικής πράξης. Πάντως το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, οι εμβολιασμοί στην Αχαΐα έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ και εκείνοι που γίνονται δεν αφορούν καν πρώτες δόσεις αλλά κυρίως την αναμνηστική.

Ένα πρόβλημα που έχουν εντοπίσει αρκετοί πολίτες αφορά στην έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού. Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν μεταβεί από περιοχές εκτός Πατρών για να κάνουν το εμβόλιο στο Μέγα εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας ωστόσο διαπίστωσαν στη συνέχεια πως δεν μπορούν να εκδώσουν το σχετικό πιστοποιητικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον εμβολιασμό κάθε πολίτη, γίνεται άμεσα η προώθηση των δεδομένων στο κεντρικό πληροφοριακό σύστημα. 

Αρκετοί είναι εκείνοι που θέλησαν να κάνουν μια ερώτηση μετά τον εμβολιασμό τους, ωστόσο καταγγέλουν πως δεν είχαν κάποιον τηλεφωνικό αριθμό να επικοινωνήσουν με το Μεγα Εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας. 

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη εμβολιαστική δομή στο νέο λιμάνι της Πάτρας έχει εισπράξει βαθμολογία 4,8 στα 5 κάτι που δείχνει πως η συντριπτική πλειοψηφία όσων έκαναν εκεί το εμβόλιό τους, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση και τη γενικότερη αντιμετώπιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις