Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε και τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας της ΝΔ

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρα...

Εξέφρασε την έκπληξή του από τα εντυπωσιακά νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. χαρακτηρίζοντάς τα ως τα καλύτερα που διαθέτει η Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρη τη χώρα

Τα νέα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13/2/2022 μετά το τέλος της μεγάλης Πολιτικής Εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Αστήρ, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε στους χώρους και στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας στην αίθουσα εκδηλώσεων είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π.

Ο Υπουργός Οικονομικών κάνοντας αποτίμηση της εκδήλωσης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών καθώς και την έκπληξή του από τα εντυπωσιακά νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. χαρακτηρίζοντάς τα ως τα καλύτερα που διαθέτει η Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρη τη χώρα.

Στη συνέχεια  ο κ. Κουνάβης παρουσίασε στον Υπουργό κ. Σταϊκούρατις προτεραιότητες και τις στοχεύσεις της Οργάνωσης ενώ ακολούθησε συζήτηση του κ. Υπουργού με τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π.

Σε ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ευχαριστούν τους εκατοντάδες πολίτες της Πάτρας που κατέκλυσαν τους χώρους του ξενοδοχείου (ημιόροφος, ισόγειο, εξώστες, κ.α.), τηρώντας υποδειγματικά τα μέτρα που επιβάλλει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο καθώς και αυτούς που παρακολούθησαν διαδικτυακά μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Οργάνωσης την σημαντική σε όγκο και παλμό Πολιτική Εκδήλωση ενώ ευχαριστούν τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους και βρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής προκειμένου να αναλύσει το Κυβερνητικό Έργο και τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην χώρα μας.

Στην εκδήλωση έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε.Ε.Π.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η Δ.Ε.Ε.Π. επισημαίνει τα εξής:

«Συνεχίζουμε δυναμικά . Κανείς δε περισσεύει στις μάχες που δίνουμε . Σφίγγουμε το χέρι σε όλους και όλες , τα Μέλη , τους Εθελοντές και τη νέα γενιά. Είστε όλοι σας η φωνή της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Αχαΐα. Πάμε μπροστά μαζί με εσάς ώστε όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες. Η Αχαΐα αλλάζει . Βαδίζει μπροστά. Κοιτάει ψηλά».

ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Στο μεταξύ η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιάλειας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει τη μεταπροσεχή Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:30 μμ συνεστίαση – κοπή πίτας στο κέντρο Λιόπετρο.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος.

Από σήμερα ξεκινά η διάθεση των προσκλήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις