Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Isabel Torres: Πέθανε από καρκίνο η Ισπανίδα διεμφυλική ηθοποιός της σειράς «La Veneno»

Isabel Torres: Πέθανε από καρκίνο η Ισπα...

Σε ηλικία 52 ετών

Η Ισπανίδα διεμφυλική ηθοποιός και ακτιβίστρια υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, Ιζαμπέλ Τόρες (Isabel Torres), πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Veneno», απεβίωσε νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 52 ετών, ανακοινώθηκε σήμερα από το περιβάλλον της.

 Η Ιζαμπέλ Τόρες πέθανε στην ίδια ηλικία με την προσωπικότητα που υποδυόταν, την Κριστίνα Ορτίθ, γνωστή ως «La Veneno», μια διεμφυλική ηγερία της δεκαετίας του 1990, τη ζωή της οποίας πραγματεύεται η σειρά.«Αντίο Ιζαμπέλ. Ως μέλη της οικογένειάς της και φίλοι, υποφέρουμε απίστευτα από την απώλειά της, όμως γνωρίζουμε ότι, όπου κι αν είναι, θα διασκεδάζει όπως εκείνη μονάχα γνώριζε να κάνει», αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της ηθοποιού.

Γεννηθείσα στο ισπανικό αρχιπέλαγος των Καναρίων Νήσων, η Ιζαμπέλ Τόρες έπασχε από καρκίνο στον πνεύμονα. Τον Νοέμβριο, είχε αποχαιρετίσει τους «ακολούθους» της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγώντας πως οι γιατροί της είχαν πει ότι της απέμεναν δύο μήνες ζωής. «Εάν τα καταφέρω, θα επανασυνδεθώ. Και εάν δεν τα καταφέρω, θα είναι χαρά που σας γνώρισα, που υπήρξα μαζί σας και που έζησα αυτήν την τόσο όμορφη εμπειρία που ονομάζουμε ζωή», είχε δηλώσει τότε, σε ένα συγκινητικό βίντεο.

 Η ηθοποιός είχε παίξει σε πολλές ταινίες, όμως έγινε διάσημη χάρη στο «Veneno», σειρά που προβλήθηκε στην Ισπανία τον Οκτώβριο του 2020 κι έπειτα από λίγους μήνες στην πλατφόρμα HBO. Η Ιζαμπέλ Τόρες έμαθε ότι είχε καρκίνο το 2018, την ίδια χρονιά που είχε επιλεγεί για να ερμηνεύσει τη "La Veneno". Ήταν «μια υπέροχη ηθοποιός που μας συγκίνησε όλους», έγραψε η υπουργός Ισότητας της Ισπανίας Ιρένε Μοντέρο. «Αναπαύσου εν ειρήνη, έφυγες πολύ γρήγορα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight