Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κ. Υγείας Χαλανδρίτσας, τίμησε τον Άγιο Χαράλαμπο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κ. Υγείας...

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, στόχος το 2022 είναι οι 2000 μονάδες αίματος

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 τιμήθηκε η εορτή του προστάτη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, Αγίου Χαραλάμπους ενώ έγινε και  η  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων  σε μια λιτή εκδήλωση λόγω covid-19, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου κ. Κουραχάνη. Επίσης παρέστησαν ο αναπληρωτής Δ/τη του ΓΝΠ  “Ο Άγιος Ανδρέας” κ. Δημόπουλος, ο Δ/ντης του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας κ. Αλόκριος και ο πρώην Δ/ντης  και ιδρυτής του Συλλόγου κ. Π. Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας κ. Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρου και μέλη του «αδερφού» Συλλόγου Προστασίας Υγείας και περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας. κ.α.

Χαιρετσμό  απέστειλε η Δ/ντρια του τμήματος αιμοδοσίας του ΓΝΠ  “Ο Άγιος Ανδρέας” κ. Τσέλιου εκφράζοντας τις ευχαριστίες  της προς τους εθελοντές αιμοδότες που παρά τις πρωτόγνωρες  και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες νίκησαν το φόβο και προ έταξαν την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ο Πρόεδρος Θανάσης Θεοδωρόπουλος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα 33 χρόνια κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στα δυο χρόνια της πανδημίας όχι μόνο δεν κάναμε βήματα προς τα πίσω απεναντίας συμμεριζόμενοι τις ανάγκες του Νοσοκομείου της περιοχής μας και των πασχόντων συνανθρώπων μας  προγραμματίσαμε 25 νέες αιμοληψίες εκτός των ορίων δράσεων μας όπως σε χωριά των Καλαβρύτων, της Δυτικής Αχαΐας και του νομού Ηλείας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμά στα δυο κρίσιμα χρόνια της πανδημίας η συλλογή μονάδων αίματος να φθάσει τις 3000 κατατάσσοντας τον Σύλλογο μας πρώτο στην 6η ΥΠΕ και στις πρώτες θέσεις στην επικράτεια.

Δύναμη μας η αθρόα προσφορά των χιλιάδων εθελοντών αιμοδοτών δίνοντας μας ώθηση προς την κορυφή, γνωρίζοντας ότι η κορυφή δεν χαρίζεται παρά μόνο κατακτιέται.

2022...Νέα χρονιά

Νέος προγραμματισμός

Νέος στόχος

Ίδιο το όραμα

Για τη νέα χρονιά στις ήδη 75 προγραμματισμένες αιμοδοσίες προστέθηκαν άλλες 5 νέες.

Στόχος μας οι 2000 μονάδες.

Όραμά μας η πολυπόθητη αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τον π. Χριστόδουλο,  εφημέριο του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την φιλοξενία, την Περιφέρεια Δυτικής Αχαΐας και το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” ως τους βασικούς διαχρονικούς πυλώνες στήριξης και υποστήριξης του Συλλόγου μας καθώς και τους Δήμους Πατρέων και Ερυμάνθου, το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, όλους τους φορείς της περιοχής μας,  μα πάνω  απ΄όλα τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους ευχόμενος  Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Υγεία και κάθε καλό στις οικογένειες όλων.    

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις