Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας ...

Συμπαραστεκόμαστε και χαιρετίζουμε το δίκαιο και τίμιο αγώνα τους για να μείνουν όλοι στις δουλειές τους και τα σπίτια τους, αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και των οικογενειών της ΛΑΡΚΟ.

Είμαστε δίπλα στις γυναίκες της ΛΑΡΚΟ που δίνουν παλικαρίσια μάχη στο πλευρό των συζύγων, των πατεράδων και των παιδιών τους στον αγώνα που δίνουν για την επιβίωση των οικογενειών τους, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει ως εξής:

Συμπαραστεκόμαστε και χαιρετίζουμε το δίκαιο και τίμιο αγώνα τους για να μείνουν όλοι στις δουλειές τους και τα σπίτια τους. Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε, γιατί χωρίς εμάς δεν κινείται τίποτα!

Δύο χρόνια τώρα οι εκατοντάδες εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν μια τεράστια μάχη ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης που θέλει να ιδιωτικοποιήσει το εργοστάσιο. Με προσχήματα προσπαθούν να ξεπουλήσουν τη μεγαλύτερη μεταλλευτική βιομηχανία της χώρας και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, αφού η ΛΑΡΚΟ εκμεταλλεύεται το σύνολο των νικελούχων μεταλλευμάτων της χώρας.

Μαζί με τις απολύσεις, έρχεται και το ξεσπίτωμα δεκάδων οικογενειών. Επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά ότι τα εργοστάσια δεν τα κλείνουν οι εργάτες και οι αγώνες τους αλλά οι κυβερνήσεις που παραδίδουν το μεταλλευτικό πλούτο της χώρας στα αρπακτικά του μεγάλου κεφαλαίου.

Καλούμε τις γυναίκες του μόχθου, τις αγρότισσες, τις φοιτήτριες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις συνταξιούχες,  όλες αυτές που στα μάτια των γυναικών της ΛΑΡΚΟ βλέπουν τον εαυτό τους,  βλέπουν την ανάγκη για πάλη για μια ζωή για εμάς και τις οικογένειές μας που πραγματικά έχουμε ανάγκη, να βροντοφωνάξουμε ότι το Έγκλημα δεν θα περάσει. ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ.

Εκφράζουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας και στηρίζουμε τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ.

Ψηλά το κεφάλι! Όλα με αγώνες κατακτιούνται!

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας.

*Επίσης να προσθέσουμε πως ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας στηρίζει με ανακοίνωση του & το δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων της Αιγιάλειας, αλλά και όλης της Ελλάδας και χαιρετίζει τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα.

Στεκόμαστε στο πλευρό τους και παλεύουμε μαζί τους για την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους και την επιβίωση τους. Ανταποκρινόμαστε στο αγωνιστικό κάλεσμα και τη νέα συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 5:00 μμ στη γέφυρα «Μεγανίτη». Δίνουμε το παρών και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, ανέφερε η ανακοίνωση του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις