Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση το σαββατοκύριακο στο ΕΣΥΝ Πάτρας

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση το σαββατοκ...

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στο χώρο του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδος στην Τριών Ναυάρχων 40

Το ΕΣΥΝ – Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών, Παράρτημα Πάτρας πραγματοποιεί την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του αυτό το Σάββατο 12/2/2022 στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του ΤΕΕ – Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Τριών Ναυάρχων 40 στο ισόγειο.

Μετά τον απολογισμό θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή και θα ξεκινήσουν οι εκλογές έως τις 9:00 μ.μ. για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων για το Συνέδριο του ΕΣΥΝ που θα γίνει στην Αθήνα.

Οι Εκλογές, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα συνεχισθούν την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 – 13:00 το πρωί στον ίδιο χώρο.

Είναι γεγονός ότι η πανδημία και οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν δημιούργησαν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την διεύρυνση των εξαρτήσεων, ενώ τόσο στο διεθνή χώρο όσο και στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις νομοθετούν μέτρα που προωθούν τη χρήση της κάνναβης και υπονομεύουν μεθοδικά τα προγράμματα πρόληψης και θεραπείας των εξαρτημένων ατόμων.

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του φορέα μας στη Συνέλευση και στις εκλογές συμβάλλει στην ενίσχυση του ΕΣΥΝ και δίνει προοπτική και ελπίδα στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και στη διεκδίκηση Προγραμμάτων πρόληψης – Θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης δωρεάν για όσους έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις