Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Τον σκότωσε για ένα λιοστάσι- Νεκρός ο 67χρονος Κωνσταντίνος Φωτόπουλος- ΒΙΝΤΕΟ

Πύργος: Τον σκότωσε για ένα λιοστάσι- Νε...

Τραγωδία στην Ηλεία

Μια κτηματική διαφορά που φαίνεται να είχε λήξει πριν από 20 χρόνια στα δικαστήρια είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία που ο 88χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 67χρονο Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, στην αποθήκη - εμπορία ξυλείας στο χωριό Πράσινο του δήμου Πύργου.

Στην εγκατάσταση που βρίσκεται παράληλλα με την εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του εστιατορίου "Αίγλη", ο 88χρονος έφτασε με το αυτοκίνητό του.  Πλησίασε τον 67χρονο και του ζήτησε το λόγο.

Στο χώρο της αποθήκης ξυλείας βρισκόταν ακόμα ο γιος του θύματος και ένας εργαζόμενος. Άκουσαν τον αρχικό διάλογο αλλά δεν κατάλαβαν πως είναι κάτι σοβαρό.

Ο δράστης φέρεται να ρώτησε το θύμα του αν θυμάται πως του είχε πάρει ένα χωράφι πριν από χρόνια και αν θυμάται τον ίδιο. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει ο 67χρονος, δέχθηκε έναν πυροβολισμό με μονόκαννη καραμπίνα στην δεξιά κοιλιακή χώρα.

Ο 67χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ο δράστης έστρεψε το όπλο προς τον υπάλληλο που πλησίασε για να δει τι συνέβη.

Εκείνος με τη σειρά του κινήθηκε προς το μέρος του 67χρονου και μόλις είδε το δράστη να αφήνει το όπλο, του όρμηξε για να του το πάρει. Τον γρονθοκόπησε και απέσπασε την καραμπίνα, ενώ ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 67χρονο εν ζωή εκείνη την ώρα και να τον μεταφέρει στο νοοσκομείο, συνοδεία και του γιου του.

Δυστυχώς όμως ήταν πολύ βαριά τραυματισμένος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στο νοσοκοομείο λίγα λεπτά αργότερα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ερεύνησαν το χώρο συνέλεξαν στοιχεία και ταυτοποίησαν άμεσα το δράστη.

Σε λιγότερο από μια ώρα βρίσκοταν στο σπίτι του όπου και τον συνέλαβαν, ενώ έως αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του υπαλλήλου του θύματος

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις