Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα στις 17/2 στις Ελληνικές αίθουσες κάνει η περιπέτεια "Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται"

Πρεμιέρα στις 17/2 στις Ελληνικές αίθουσ...

Πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Στέιθαμ ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γκάι Ρίτσι

Η περιπέτεια με στοιχεία θρίλερ με τίτλο «Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται - Wrath of Man» κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 σε διανομή της Odeon και αναμένεται η ταινία να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Πρόκειται για μία ταινία δράσης παραγωγής 2021 και διάρκειας 118 λεπτών.

Η σκηνοθεσία είναι του 53χρονου Βρετανού δημιουργού Γκάι Ρίτσι, ο οποίος μας έχει δώσει γνωστές ταινίες όπως τον «Σέρλοκ Χολμς» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Τζουντ Λο, την «Αρπαχτή – Snatch» το 2000, το «RocknRolla» με τον Τζέραλντ Μπάτλερ το 2008, το «The Man From U.N.C.L.E.» το 2015 με τον Άρμι Χάμερ, το «King Arthur: Legend of the Sword» το 2017, το φιλμ «Δύο καπνισμένες κάνες» το 1998 που τον καθιέρωσε ενώ το 2019 σκηνοθέτησε την live-action εκδοχή του φιλμ της Disney "Aladdin" που έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία με πάνω από 1 δις δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις.

Στο «Wrath of Man» που στις ΗΠΑ προβλήθηκε τον Μάιο του 2021 ενώ την ίδια περίπου περίοδο βγήκε και σε άλλες χώρες με τις εισπράξεις να έχουν ξεπεράσει τα 104 εκατ. δολάρια, πρωταγωνιστεί ο 54χρονος σταρ της περιπέτειας, ο Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος και έχει ξανασυνεργαστεί με τον Γκάι Ρίτσι όπως στο «Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Δύο καπνισμένες κάνες».

Στο «Wrath of Man» παίζουν ακόμα ο Σκοτ Ίστγουντ που ως γνωστόν είναι γιος του «γερόλυκου» του Αμερικάνικου σινεμά, Κλιντ Ίστγουντ, η Νίαμ Άλγκαρ, ο Έντι Μάρσαν, ο Jeffrey Donovan και ο 43χρονος Τζος Χάρτνετ, γνωστός από ταινίες όπως το «Pearl Harbor», η «Μαύρη Ντάλια» και η πολεμική περιπέτεια «Black Hawk Down».

Στο φιλμ «Ένας Οργισμένος Άνδρας Εκδικείται» εμφανίζεται σ’ έναν χαρακτηριστικό ρόλο και ο Andy García.

Η ιστορία ακολουθεί τον Η, έναν ψυχρό και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων και είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα.

Η ταινία που συγκεκντρώνει το ικανοποιητικό ποσοστό 66% στο rotten tomatoes είναι χωρισμένη σε 4 μέρη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture