Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ναταλία Δραγούμη: «Έβαλαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα σε πορνογραφικό σάιτ» - Βίντεο

Ναταλία Δραγούμη: «Έβαλαν ερωτικές σκηνέ...

Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο "δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ"

Για τις δικαστικές διαμάχες λόγω του ότι κάποιοι απομόνωσαν ερωτικές σκηνές από σίριαλ, όπου οποία έπαιζε και τις δημοσίευσαν σε πορνογραφικό σάιτ μίλησε η Ναταλία Δραγούμη. 

 

«Ξεκίνησα τη δουλειά σε μια εποχή που υπήρχε το γυμνό και στην τηλεόραση και στο σινεμά και στο θέατρο. Αν ήξερα τότε ότι κάθε καρέ θα μπορεί να το δει όποιος θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο "δείτε επώνυμες να κάνουν σεξ"», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του Mega.

 

«Ξεκινούσε από εμάς και μετά είχε σκληρό πορνό. Για τη μία περίπτωση έχω δικαιωθεί, αλλά και πάλι όχι εντελώς. Οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν χρήματα από αυτό, πολλά», εξήγησε αναφορικά με τη χρήση υλικού από δουλειές της από κάποιους που προσπάθησαν να το παρουσιάσουν ως πορνό.

 

«Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου, τους εξήγησα ότι μπορεί να ακούσουν πράγματα μη κολακευτικά για τη μαμά τους ή αν δουν κάτι. Αλλά τους έχω πει για το ψέμα της δουλειάς», πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight