Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη

Στη Βέροια

Το ύστατο χαίρε στον Άλκη, που έχασε τη ζωή του μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στην περιοχή της Χαριλάου είπαν πριν από λίγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας, γονείς, συγγενείς και φίλοι.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 23χρονος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού που συνόδεψε το παλικάρι τους στην τελευταία του κατοικία, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά το χαμόγελό του.

Με δάκρυα στα μάτια, φίλοι του παιδιού και φίλαθλοι της ομάδας του Άρη είπαν το στερνό αντίο στον 19χρονο, ο οποίος δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα επειδή απλά απάντησε όταν τον ρώτησαν οι δολοφόνοι του, ότι ήταν Αρειανός.

Νωρίτερα, κόσμος με λευκά γαρίφαλα, τα οποία υπάρχουν και πάνω στο φέρετρο του Άλκη Καμπάνου, προσήλθε στην εκκλησία προκειμένου να αποτίσει το ύστατο χαίρε στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας.

Συγκίνησε ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτισε τον Αλκιβιάδη ο ιερέας του ναού που τελέστηκε η κηδεία.

Απευθυνόμενος προς τους γονείς και την οικογένειά του Αλκιβιάδη τους μίλησε για τον άδικο χαμό του παιδιού, που το κακό και η αμαρτία δεν πρόλαβαν να τον αγγίξουν και πηγαίνει στην αγκαλιά του Θεού, μαζί με άλλους αγγέλους.

Πηγή: https://www.voria.gr

φωτο eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις