Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έκοψε Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έκοψε Π...

Τηρήθηκε και φέτος η παράδοση

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έκοψε την Πρωτοχρονιάτική πίτα του στις εγκαταστάσεις του με την παρουσία συνεργατών, καθηγητών και φίλων στα πλαίσια των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid 19.

Η Ιδιοκτήτρια του φορέα κ.Λέτα Βέργη καλωσόρισε τους καλεσμένους ενώ η κ.Κατερίνα Βέργη Διευθύντρια Σπουδών έκανε μία ανάδρομη στις πολλές δράσεις του φορέα τα τελευταία 2 χρόνια. Δράσεις φιλανθρωπικές, εκπαιδευτικές, πολιτισμικές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ζωντανή σύνδεση μέσω ζουμ με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Βοσνία κ.Δημήτρη Παπανδρέου ο οποίος ευχήθηκε με την σειρά του Καλή Χρονιά.

Στη συνέχεια τιμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας κ.Χαράλαμπο Μπονάνο ο συμπολίτης μας κ.Παντελής Κοκμοτός για την προσφορά του στην Παιδεία και τον Άνθρωπο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ορεκτικά που είχαν ετοιμάσει από το τμήμα Μαγειρικής με την επιμέλεια της κυρίας Βάσως Μανίκα.

Είχαμε τη χαρά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο βουλευτής κ. Ιάσων Φωτήλας, η αντιστράτηγος κ. Ευσταθία Γιαννιά , η πρόεδρος του συλλόγου Ρευματοπαθών κ. Φωτεινή Ασημακοπούλου, η πρόεδρος του συλλόγου διαβητικών Ζωή Γλυκιά κ.Βασιλική Γούλα, η πρόεδρος του συλλόγου Άλμα Ζωής κ.Αγγελική Στεφανάκη, η συντονίστρια του συλλόγου Καλλιπάτειρα κ.Μαρία Μανουσάκη, ο Πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ κ.Περικλής Δουζδαμπάνης, η Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Inner Wheel Άντζελα Πούλη, ο πρόεδρος της Palso κ.Μάνος Μακρίδης, η έφορος της Palso κ.Μαρία Μπίκου, καθώς και ο Υπαρχηγός τους τμήματος Σαμαρειτών του ΕΕΣ κ. Κώστας Τσιρίνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά