Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηρώων Πολυτεχνείου: Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την κατάσταση που άφησε πίσω της η θεομηνία του Δεκεμβρίου- ΦΩΤΟ

Ηρώων Πολυτεχνείου: Δεν έχει αλλάξει τίπ...

Μαύρα χάλια στην Ηρώων Πολυτεχνείου- Φαγωμένος ποδηλατόδρομος και παραλιακή

Σε μαύρα χάλια παραμένει η Ηρώων Πολυτεχνείου στο τμήμα που η κακοκαιρία του Δεκεμβρίου προκάλε προβλήματα, ακόμα και σε τμήμα του υπό κατασκευή ποδηλατόδρομου, ένα έργο που αναμένουν καιρό οι Πατρινοί. Όπως μπορείτε να δείτε στις σημερινές φωτογραφίες του thebest.gr παραμένει ο φαγωμένος δρόμος και τα κάγκελα. Μάλιστα σε ένα σημείο κοντά στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου δεν υπάρχει ούτε, παραλία, ούτε πεζοδρόμιο, ούτε ποδηλατόδρομος.

Τον περασμένο Δεκέμβριο κύμα της θάλασσας κατά την θεομηνία που μετέτρεψε την πόλη σε μια απέραντη λίμνη, έφτασε μέχρι τα έργα του ποδηλατόδρομου προκαλώντας φθορές. Οι ζημιές που έγιναν όπως είχε αναφέρει ο κ. Κορδάς δεν ήταν μεγάλες. Ωστόσο ο ανάδοχος του έργου έχει ζητήσει αποζημίωση για αυτές και για το θέμα θα αποφανθεί ειδική επιτροπή. Ακόμα δεν έχει αποζημιωθεί.

Όπως είχε εξηγήσει ο κ. Κορδάς, «το έργο δε θα μείνει πίσω. Ότι υπάρχει ζημιά, υπάρχει.. αλλά είναι ελάχιστη. Από τα 30 χλμ του έργου, πρόβλημα υπάρχει στα 30 μέτρα. Το κύμα έφτασε στον ποδηλατόδρομο και χρειάζεται κάποιο τοιχίο για να στυλωθεί, αυτό όμως δεν έχει σχέση με το έργο το οποίο προχωράει. Οι οποίες ζημιές δεν επηρεάζουν τη συνολική εικόνα του. Η προθεσμία για παράδοσή του περίπου λήγει σε έξι μήνες. Αν δεν προκύψει κάποιο ζήτημα ή κάποιο απρόοπτο, δεν θα έχουμε πρόβλημα στην παράδοσή του».

Προς στιγμή βέβαια δεν φαίνεται να κινείται κάτι. Μέχρι πότε θα έχουμε αυτή την εικόνα στην παραλιακή;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις