Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, κατασχέθηκαν κι άλλα κινητά - Ροζ βίντεο στο μικροσκόπιο

Εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασ...

Σε εξέλιξη η έρευνα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς και για το κύκλωμα μαστροπείας που προέκυψε από τις αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ενημερωτική ιστοσελίδσ makthes, τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκόμενων στην υπόθεση, που έκριναν οι Αρχές ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, οι αρχές κατέχουν 6 με 7 κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

Ψάχνουν τα βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401
Όπως αναφέρεται στο makthes, στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν, αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες που «καίνε» εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από τους «ανιχνευτές».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν ακόμα δεν είχε αρχίσει ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που έλεγαν ότι είδαν ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές, που το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης. 
Σύμφωνα με το makthes, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα, δυο άντρες που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί.

Και την ώρα που οι φήμες για αυτό το βίντεο τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει, οι Αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

Στην ανακρίτρια ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος
Σημειώνεται επίσης, πως επί δύο ώρες κατέθετε σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος για τις εξετάσεις της 24χρονης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατέθεσε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που αναμένονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο σφραγισμένος φάκελος με τα αποτελέσματα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραδοθούν στην ανακρίτρια ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις