Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Balloon Fire: Εκτόξευση πωλήσεων εν μέσω πανδημίας

Balloon Fire: Εκτόξευση πωλήσεων εν μέσω πανδημίας

Μας μιλάει ο ιδιοκτήτης Ανδρέας Τζελέπης

Το Balloon Fire του Ανδρέα Τζελέπη αποτελεί επί 20 χρόνια την πρώτη επιλογή σε είδη πάρτι και διακόσμησης με βάση τα μπαλόνια και τα πυροτεχνήματα εσωτερικού-εξωτερικού χώρου στην περιοχή μας. Εν μέσω καραντίνας και lockdown λόγω κορωνοϊού η επιχείρηση προχώρησε και σε αύξηση του προσωπικού προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πελάτες του ηλεκτρονικού του καταστήματος που λειτουργεί εδώ και 17 χρόνια και πλέον έχει τη μεγαλύτερη δυναμική στο χώρο. «Από την αρχή άλλωστε έγινε μία σοβαρή επένδυση πάνω σε αυτό.

Την περίοδο του covid η κίνηση μειώθηκε στο 90% όμως ένα 10% πελατών από όλη την Ελλάδα που ήθελε να ψωνίσει, και να κάνει ένα πάρτι έστω μικρό και οικογενειακό, δεν είχε άλλο τρόπο να προμηθευτεί μπαλόνια παρά μόνο μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα» μας εξηγεί. «Καθώς το balloon-fire.gr έχει πρωτιά στις λέξεις – κλειδιά στις αναζητήσεις στα εν λόγω είδη, ήταν πολύ εύκολο να το βρει κανείς και να το επιλέξει ανάμεσα σε άλλα που υπάρχουν.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα θετικά σχόλια των πελατών, καθώς ξεπερνούν τα 1.300 στην Google. Επιπλέον, η επιχείρηση κάνει τη διαφορά καθώς έχει πιστοποίηση ISO 9001 σταθερής ποιότητας στα προϊόντα της, αποτελώντας τη μοναδική επιχείρηση στο είδος της στην Ελλάδα με την συγκεκριμένη πιστοποίηση» εξηγεί. Και όπως όλα δείχνουν οι 12 εργαζόμενοι της επιχείρησης θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς η κίνηση δεν μειώθηκε μετά τη λήξη του lockdown. Αντίθετα φαίνεται πώς όλο αυτό το διάστημα πελάτες απ΄όλη την Ελλάδα βρήκαν πώς θα διακοσμήσουν το πάρτι τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Balloon Fire, Πανεπιστημίου 382, balloon-fire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά