Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαϊα: Υποψήφιος για την ηγεσία της παράταξης "Συνεργασία Δυμαιών Πολιτών" ο Αλέκος Ορδίτης

Δυτική Αχαϊα: Υποψήφιος για την ηγεσία τ...

Η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαϊας ανακοίνωνει την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της παράταξης "Συνεργασία Δυμαίων Πολίτων". Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Με συγκρότηση, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, ήρθε η ώρα, η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και ισχυροποιημένους. Με ανθρώπους που έχουν όρεξη, μεράκι και πάθος για δουλειά, για τον τόπο μας.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία της παράταξης μας, της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών».  Κατά τη διάρκεια των ετών –δυο φορές εκλεγμένος ως πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της Μόβρης- που πορεύτηκα ως Δημοτικός Σύμβουλος, είχα πάντα ως  γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και μόνη έγνοια να μην προδώσω την εμπιστοσύνη κανενός.

Η απόφασή μου, προέρχεται από το πάθος για ενότητα και καλώ τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, να παλέψουμε μαζί προς αυτή την κατεύθυνση, για το καλό του τόπου μας, και αυτό θα επιτευχθεί αφήνοντας πίσω μας τις παλαιοκομματικές συμπεριφορές και αντιλήψεις, στοχεύοντας σε αξιόπιστες κινήσεις, για να  χτυπήσουμε στεγανά προηγούμενων ετών. Αυτές είναι οι αρχές μου και γι’ αυτές θα παλέψω.

Σας καλώ να σηκώσουμε τον πήχη ψηλά και να δώσουμε φρεσκάδα σε κάθε περιοχή, σε κάθε τομέα. Το μέλλον θα κριθεί από τις προσεχείς επιλογές μας.

 Ζητώ την ψήφο και την στήριξη σας για τις εκλογές της 20ης Φεβρουαρίου. Ζητώ την ψήφο σας για να τα αλλάξουμε όλα, να παραγκωνίσουμε απαρχαιωμένα τερτίπια και απόψεις.

Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωπαραταξιακές εκλογές και με τη συμμετοχή τους να διαμορφώσουν μια μεγάλη και δυνατή παράταξη, διότι με τη ψήφο μας, δυναμώνουμε της φωνής μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις