Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συμμετοχή στη μηχανοκίνητη πορεία του δήμου δήλωσε η αθλητική κοινότητα

Πάτρα: Συμμετοχή στη μηχανοκίνητη πορεία...

Σύσκεψη για το θέμα

Οι Διοικούσες Επιτροπές των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Πάτρας, πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης κοινή σύσκεψη -με  αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου- και κάλεσαν την αθλητική κοινότητα της πόλης, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής και να συμμετάσχει στην αγωνιστική διεκδίκηση δίκαιων λύσεων στα προβλήματα του Δήμου μας.

Η σύσκεψη  άνοιξε με χαιρετισμό του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που τόνισε την αμετάθετη ανάγκη συμπόρευσης του Πατραϊκού λαού σε αυτό τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, μεταξύ των οποίων από τα πιο σημαντικά είναι και αυτά που αφορούν στον αθλητισμό.

Από την πλευρά του ο κεντρικός ομιλητής Γιάννης Παυλάκης πρόεδρος της Δ.Ε. Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης από το κράτος και επισήμανε ότι ο αγώνας είναι ο μοναδικός δρόμος για να κερδίσουμε όσα μας ανήκουν.

Στη σύσκεψη εκτός από τα μέλη των Επιτροπών, παραβρέθηκαν o Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και οι συμπολίτες από το χώρο του Αθλητισμού, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή τους σε αυτό τον αγώνα της πόλης: Γιώργος Ανδρουλάκης, καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Τόλης Αποστολόπουλος πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Στίβου, Πάνος Κυρλιγκίτσης, μέλος του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου Πατρών ΙΑΣΩΝ, Νίκος Μπαλάσης, πρόεδρος ΔΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, Βαγγέλης Ξυγκάκης, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Θόδωρος Πατρώνης, πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής, προπονητής,  Γιώργος Παπανδρεόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Πετρόπουλος, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Σταυρόπουλος μέλος της Ολυμπιακής ομάδας 2004 ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ – προπονητής.

 Διαβάστε περισσότερα για τη σύσκεψη και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο sportin.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις