Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Φασιανό

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Φασιανό

Στις 2 το μεσημέρι

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον μεγάλο Έλληνα ζωγράφο Αλέκο Φασιανό. Ο Αλέκος Φασιανός έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 14:00 στο Κοιμητήριο Παπάγου. 

Μάλιστα ο δήμος Παπάγου-Χολαργού αναφέρει για τον Αλέκο Φασιανό. «Έφυγε από τη ζωή ο συντοπίτης μας Αλέκος Φασιανός, ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες ζωγράφους, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη κληρονομιά και μια σπουδαία παρακαταθήκη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Ο Αλέκος Φασιανός είχε φιλοτεχνήσει τα λογότυπα του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και ο δήμος Παπάγου-Χολαργού τον είχε τιμήσει με το "Βραβείο Περικλέους" το 2019. Προς τιμήν του το 2021, η αίθουσα που φιλοξενεί τη Δημοτική Πινακοθήκη Παπάγου-Χολαργού στο Δημαρχιακό Μέγαρο, πήρε το όνομά του, μετά από πρόταση του δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/simera-teleytaio-antio-ston-aleko-fasiano">Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Φασιανό </a></p>

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις