Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τζώρτζης Μονογυιός: «Όριο ταχύτητας τα 50χλμ/ώρα ο δρόμος αυτός», λέει ο Πατούλης

Τζώρτζης Μονογυιός: «Όριο ταχύτητας τα 5...

«Η δική μου εντολή είναι οι αρμόδιες επιτροπές να επεξεργαστούν ένα σχέδιο ασφάλειας του δρόμου» σχολίασε ο περιφερειάρχης Αττικής

Για το φρικτό τροχαίο στη Βούλα με τη Ferrari που κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Πατούλης μιλώντας στην εκπομπή Live News η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει 250 κάμερες σε σημαντικά οδικά σημεία του άξονα της Αττικής, για να παρακολουθεί την κυκλοφορία και μια από αυτές κατέγραψε και το μοιραίο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Από το βίντεο δεν φαίνεται να παρεμβάλεται κάτι σε επίπεδο οχήματος ή φυσικού προσώπου» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, προσθέτοντας ότι φαίνεται μια μικρή επιτάχυνση του οχήματος που είναι ικανή να οδηγήσει στην απώλεια του ελέγχου του.

Σχολιάζοντας τα ζητήματα ασφάλειας και την έλλειψη των προστατευτικών ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι υψηλών ταχυτήτων, καθώς έχει όριο ταχύτητας τα 50χλμ/ώρα.

«Η δική μου εντολή είναι οι αρμόδιες επιτροπές να επεξεργαστούν ένα σχέδιο ασφάλειας του δρόμου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις