Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Καραμπέτη: «Προτιμώ 20 πρεμιέρες στην Επίδαυρο, παρά μια συνέντευξη ζωντανή»

Καραμπέτη: «Προτιμώ 20 πρεμιέρες στην Επ...

Το Σάββατο κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η νέα σειρά εποχής "Αγάπη Παράνομη" όπου πρωταγωνιστεί με τον Νίκο Ψαρρά

Στον καναπέ της εκπομπής "Στούντιο 4" της ΕΡΤ1 ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, η εκλεκτή ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Η καταξιωμένη πρωταγωνίστρια, στο ξεκίνημα της κουβέντας της με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τους ενημέρωσε ότι δεν αισθάνεται άνετα στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις και ότι έχει τρακ.

«Δεν μου αρέσουν οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Δεν αισθάνομαι άνετα, έχω πάρα πολύ τρακ. Προτιμώ να κάνω 20 πρεμιέρες στην Επίδαυρο, παρά να έχω μια συνέντευξη ζωντανή. Δεν νιώθω άνετα παιδιά, δεν έχει να κάνει», είπε χαρακτηριστικά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και εξήγησε πως «είμαι άνθρωπος που θέλω να τα έχω όλα κάτω από τον έλεγχό μου. Στο θέατρο κάνουμε πρόβες γύρω στους τρεις μήνες. Εδώ δεν έχω κάνει καμία πρόβα. Είμαι και πάρα πολύ τελειομανής και ξέρεις και στον προφορικό λόγο δεν σου έρχονται και όλα τα πράγματα εύκολα αμέσως, οπότε θα κάνεις παύσεις, θα κάνεις σαρδάμ και όλα αυτά δεν μου αρέσουν».

«Η μέρα μου ξεκίνησε με πολύ μεγάλο στρες», είπε ακόμα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία πρωταγωνιστεί στην καινούρια τηλεοπτική σειρά εποχής με τίτλο «Αγάπη παράνομη» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15/1 στις 22.00 στην ΕΡΤ1. Με φόντο την Κέρκυρα του 1906, η νέα αυτή μίνι δραματική σειρά εποχής της σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, έχει για πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά και «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.

Η σειρά, έξι επεισοδίων, καταγράφει μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Κάθε ένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Παίζουν ακόμα οι νέοι, ταλαντούχοι ηθοποιοί Ευγενία Ξυγκόρου και Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Επίσης το καστ περιλαμβάνει τους Γιάννη Νταλιάνη, Μαριάνθη Σοντάκη, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture