Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πένθος στο Αγρίνιο: «Έφυγε» από κορωνοϊό ο 48χρονος Νίκος Αυγέρης

Πένθος στο Αγρίνιο: «Έφυγε» από κορωνοϊό...

Ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου, ο θάνατος του 48χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου Νικόλαου Αυγέρη, ο οποίος αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά. Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη και στην περιοχή του Αγρινίου από όπου καταγόταν ο 48χρονος.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο άνδρας εργαζόταν στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας, έξω από τον Βόλο, ενώ διέμενε στο Αϊδίνι.

Όπως γίνεται γνωστό, ο σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Βόλου και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή όμως χθες Τετάρτη (11/1),  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του 48χρονου Νίκου Αυγέρη, που εργάζονταν στις φυλακές Κασσαβέτειας και έφυγε πρόωρα από τη ζωή, εξέφρασε και το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΑΚΚΝ Κασσαβέτειας, που σε συλλυπητήριο μήνυμά του συλλυπείται την οικογένεια εκλιπόντος και συμπαρίσταται στο βαρύ της πένθος.

Όπως σημειώνεται σχετικά ,έπειτα από επικοινωνία με την σύζυγο και συγγενείς του αποθανόντος, αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό από το Δ.Σ. στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις