Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρωτοποριακή πετσέτα μπάνιου κάνει το στέγνωμα πιο υγεινό - Βίντεο

Πρωτοποριακή πετσέτα μπάνιου κάνει το στ...

Αμφιβολία... τέλος!

Οι περισσότεροι πετσέτες φαίνονται ακριβώς ίδιες από πάνω έως κάτω, αριστερά προς τα δεξιά. Αυτό βέβαια αφήνει ένα αναπάντητο ερωτηματικό: Ποια πλευρά της πετσέτας χρησιμοποιήσατε τελευταία για να στεγνώσετε το πρόσωπό σας και ποια πλευρά για τις άλλες περιοχές; Μερικοί άνθρωποι δεν πολυνοιάζονται και απλά συνεχίζουν το στέγνωμα, αφήνοντας την πετσέτα όπου τύχει.

Ωστόσο, για εκείνους που ενδέχεται να χάσουν τον ύπνο τους για το ποια πλευρά χρησιμοποιήθηκε τελευταία, υπάρχει μια λύση... υγιεινής. Ο νεοϋορκέζος γραφίστας Άνταμ Ρος δημιούργησε ένα προϊόν που ονομάζεται «True Clean Towel», μια πετσέτα μπάνιου που αποτυπώνει το περίγραμμα ενός σώματος σαν αυτό που βλέπουμε όλοι σε εξώπορτα τουαλέτας.

Το σχήμα του κεφαλιού γράφει «κορυφή» και τα ιδιωτικά μέρη του σώματος γράφουν «κάτω μέρος» έτσι ώστε να καθοδηγεί εύκολα τους λουόμενους στη διαδικασία του στεγνώματος. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα στεγνώνει κάποιος το πρόσωπό του με το μέρος της πετσέτα που χρησιμοποίησε για να στεγνώσει το πισινό του. Τόσο απλά.

Ο Ρος πωλεί τις πρωτοποριακές αυτές πετσέτες του αυστηρά στο διαδίκτυο του για 19 δολάρια, αλλά σκοπεύει να επεκταθεί.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις