Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή για Καραμανδάνειο και ιατρική φροντίδα ανασφάλιστων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή για Καραμ...

Τα θέματα αυτά τέθηκαν στην εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή Αχαΐας με τους πολίτες του νομού

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (3 έως 9 Ιανουαρίου 2022).

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κ. Τσιγκρής αναφέρθηκε:

1. Στην Ερώτηση προς τον Υπουργό Yγείας Θάνο Πλεύρη, για την ακύρωση της διάταξης που προβλέπει την εξαίρεση των ανασφάλιστων ασθενών από την ιδιωτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (Αριθμός πρωτοκόλλου: 2032 / 27.12.2021).

2. Στην Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, για την πρόσληψη αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2060 / 4.1.2022).

Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στο στόχο που έθεσε για το 2022, που είναι η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών έργων υποδομής που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Αχαΐας.

*Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις