Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στην αγορά της Πάτρας

Τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η προτροπή του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Ζαφειρόπουλου

Πρώτη ημέρα χειμερινών εκπτώσεων η σημερινή και η αγορά, εξακολουθεί να είναι «παγωμένη». Σύμφωνα, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστα Ζαφειρόπουλο που μίλησε στο thebest.gr, μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα για την κίνηση θα μπορούμε να  έχουμε στο τέλος της εβδομάδας.

Η ένδυση και η υπόδηση αλλά και τα παιχνίδια, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ότι είναι τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στην αγορά της Πάτρας και μάλιστα κυμαίνονται από 30% έως 60% περίπου.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος συνιστά στον κόσμο ιδιαίτερη προσοχή για τα ποσοστά εκπτώσεων που βλέπουν στις βιτρίνες και προτρέπει τους καταναλωτές  να τσεκάρουν καλά τους αριθμούς προτού προχωρήσουν στις αγορές τους.

 «Καλό θα ήταν να γίνεται πρώτα μια έρευνα αγοράς και το γεγονός το ότι οι εκπτώσεις είναι αμέσως μετά τις ημέρες των εορτών, βοηθά στο να έχουμε εικόνα από τις πραγματικές τιμές των προϊόντων και να μπορούμε να ελέγχξουμε αν οι σημερινές εκπτώσεις είναι πραγματικές ή όχι. Έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στις πολυεθνικές, που αποσύρουν πολλά προϊόντα, ανεβάζουν τις τιμές και μετά τα βάζουν με πολύ μεγαλύτερη έκπτωση» λέει ενώ προτρέπει τους πατρινούς καταναλωτές, να ψωνίζουν από τα τοπικά καταστήματα: «Ο κόσμος καλό θα ήταν να προτιμά να τοπικά καταστήματα γιατί το χρήμα θα μείνει στην πόλη. Έτσι, βοηθάμε, τον συγγενή μας, τον γείτονα μας, τον φίλο μας».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις