Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο- Τροχαίο δυστύχημα ή αυτοχειρία;

Πάτρα: Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα ...

Τι κατέθεσαν ένας βοσκός και 4 ποδηλάτες, οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο

Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι έρευνες στην Πάτρα, προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της τραγωδίας με το απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο, στην Χαλανδρίτσα. Οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες θανάτου του 56χρονου Πατρινού Δ.Κ., που βρέθηκε απανθρακωμένος ανήμερα των Θεοφανίων μέσα στο αυτοκίνητο του στην ΕΟ Χρυσοπηγής – Λακκωμάτων του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, συνεχίζονται, ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό.

Από την πρώτη στιγμή και μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ οι έρευνες των Αρχών κατέδειξαν ως επικρατέστερα δύο σενάρια για το τραγικό περιστατικό. Αυτό του τροχαίου δυστυχήματος και αυτό της αυτοκτονίας.

Χθες το πρωί (07-01-2022), ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών εξέτασαν εκ νέου το toyota corolla στη θέση του οδηγού του οποίου βρέθηκε η σορός του 54χρονου, από πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς. Οπως ανέφεραν πηγές στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δεν προέκυψαν ευρήματα που να δικαιολογούν την έκρηξη στον κινητήρα εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν στοιχεία για τον τρόπο που προσέγγισε στην περιοχή καθώς και τυχόν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής. Ένας από τους κατοίκους φέρεται να άκουσε έκρηξη, πριν δει καπνούς να βγαίνουν από την περιοχή και στη συνέχεια ένα δυνατό μαρσάρισμα.

Παράλληλα, 4 ποδηλάτες που διασταυρώθηκαν με τον 54χρονο κατά την ανάβασή τους, φέρεται να δήλωσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών πως είδαν το αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή και λίγο αργότερα, όταν πλησίασαν στην περιοχή, είχε τυλιχθεί στις φλόγες και ειδοποίησαν τις Αρχές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις