Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Φλερτάρει» με τα 1.000 κρούσματα ημερησίως η Αχαϊα - Πόσοι νοσηλεύονται

«Φλερτάρει» με τα 1.000 κρούσματα ημερησ...

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Εξαιρετικά δύσκολη και πιεστική γίνεται τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση με τον κορωνοϊό και στην Αχαΐα. Ο αριθμός των κρουσμάτων πολλαπλασιάζεται συνεχώς. Για την ώρα αυτό δεν μεταφράζεται και στις νοσηλείες στα νοσοκομεία όπου η κατάσταση φαίνεται για την ώρα να παραμένει σταθερή, με συνολικά 129 ασθενείς να χρήζουν νοσηλείας.

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης, στην Πάτρα νοσηλεύονταν συνολικά 129 ασθενείς με covid, εκ των οποίων οι 19 στις ΜΕΘ Covid, ένας στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, πέντε μικροί ασθενείς στην Παιδιατρική και 104 στις Κλινικές.
Συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονταν 65 ασθενείς στις Κλινικές, 5 στην Παιδιατρική, 1 στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και 11 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο  «Ο Άγιος Ανδρέας» 39 στις Κλινικές και 8 στην ΜΕΘ Covid.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις