Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Να είναι το 2022 μία χρονιά καλύτερη απ’ την προηγούμενη

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Να είναι το 2022 μ...

Η σκέψη όλων μας είναι σήμερα και πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα - Είναι στα νοσοκομεία μας, στους γιατρούς & στο νοσηλευτικό προσωπικό, σε όσες και όσους αυτές τις Γιορτές τις περνούν σε θαλάμους

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, «Πρωτεύουσα Ξανά», Γρηγόρης Αλεξόπουλος σε ανακοίνωση του, εύχεται να είναι το 2022 μία χρονιά καλύτερη απ’ την προηγούμενη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις ευχές του κ. Αλεξόπουλου έχει ως εξής:

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δοκιμασίες. Με θλιβερούς απολογισμούς. Με φίλους, συγγενείς και συμπολίτες μας που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη.

Βιώνουμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση που παρατείνεται κι έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έναν όλεθρο που, καθημερινά κι ασταμάτητα, καταγράφει ανθρώπινες απώλειες στα νοσοκομεία μας.

Διαφορετική και φέτος η Πρωτοχρονιά. Αλλά και τόσο συμβατή με αρχές και αξίες όπως η Αλληλεγγύη, η Ατομική Ευθύνη, η έμπρακτη απόδειξη της Αγάπης. Και πάνω απ’ όλα η Υγεία.

Η σκέψη όλων μας είναι -σήμερα και πάντα- στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Είναι στα νοσοκομεία μας, στους γιατρούς μας, στο νοσηλευτικό προσωπικό, σε όσες και όσους αυτές τις Γιορτές, τις περνούν σε θαλάμους, περιμένοντας, προσμένοντας, μια χαραμάδα ελπίδας και ανάτασης.

Μπροστά στο αγαθό της Υγείας κάθε άλλη αναφορά παραμερίζεται. Κι είναι δευτερεύουσα. 

Για το 2022 θα ευχηθώ, λοιπόν, Υγεία.

Γιατί η καθημερινότητα συνεχώς μάς θυμίζει ότι χωρίς Υγεία, όλα τα υπόλοιπα είναι απείρως ασήμαντα. Και θα ευχηθώ, ακόμα, Αγάπη, Ευημερία, Ευτυχία και πολλά όνειρα για όλους μας. Και πίστη στα όνειρα. Κατά κανόνα βγαίνουν αληθινά, αν επιμένουμε και δεν εγκαταλείπουμε. 

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!

Καλύτερη απ’ την προηγούμενη. Στο χέρι μας είναι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις