Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Επίσκοπος Χρύσανθος στο thebest.gr: Η ανάρτηση Μόσιαλου προσβάλλει την χριστιανική πίστη

Ο Επίσκοπος Χρύσανθος στο thebest.gr: Η ...
Μαρτάτος Tάκης

Προσβάλλει και την Υπεραγία Θεοτόκο που συνετέλεσε στη σωτηρία του κόσμου, ανέφερε ο κ. Χρύσανθος

Την αγανάκτηση του για την ενέργεια του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή της πολιτικής της υγείας στο Λονδίνο που επιχείρησε να «διακωμωδήσει» με χιουμοριστική ανάρτηση του στα social media (στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook), τον Ιωσήφ, την Υπεραγία Θεοτόκο και τον νεογέννητο Ιησού  εξέφρασε μιλώντας στο thebest.gr και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Ο κ. Χρύσανθος μας είπε πως ήδη για το θέμα που έχει λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις, εξέδωσε ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και η Αρχιεπισκοπή της Κρήτης ενώ πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ασέβεια προς την πίστη. «Προσβάλλει την χριστιανική πίστη και το Θεανδρικό πρόσωπο του Κυρίου Ιησού Χριστού. Επίσης προσβάλλει την Υπεραγία Θεοτόκο που συνετέλεσε στη σωτηρία του κόσμου. Καθυβρίζει τα δόγματα της Ορθόδοξης χριστιανικής μας πίστης», τόνισε χαρακτηριστικά στο thebest.gr ο κ. Χρύσανθος.

Να σημειώσουμε πως ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022 θα χοροστατήσει στην Θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα όπου και θα κηρύξει το Θείο λόγο.

Την Τετάρτη 29/12 στις 18.00 ο κ. Χρύσανθος θα τελέσει τον εσπερινό, την Ιερά Παράκληση και το Ιερό Ευχέλαιο μετά Θείου κηρύγματος στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Πατρών, όπισθεν του νέου Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος θα τελέσει την Πρωτοχρονιάτικη Θεία λειτουργία στον ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας στη Μαιζώνος όπου και θα τελέσει και τη Θεία Δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους παρουσία των αρχών της πόλης.

 

Στη φωτ. η επίμαχη ανάρτηση που έχει προ...

Στη φωτ. η επίμαχη ανάρτηση που έχει προκαλέσει μεγάλη οργή και αγανάκτηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις