Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πανελλαδική Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και DUST+CREAM

Πανελλαδική Εκπαιδευτική Συνεργασία ΙΕΚ ...

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας

Σε πανελλαδική εκπαιδευτική συνεργασία προχώρησαν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η ελληνική αλυσίδα καλλυντικών προϊόντων DUST+CREAM. Οι δύο εταιρίες, άρρηκτα συνδεδεμένες με τη νέα γενιά, ένωσαν τις δυνάμεις τους προς όφελος των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα καλλυντικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας στην καθημερινή πρακτική τους μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες και makeup artists της γνωστής εταιρίας θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτικές διαλέξεις, παρουσιάσεις και webinars, προσφέροντας πρόθυμα την τεχνογνωσία τους στη νέα γενιά επαγγελματιών ομορφιάς.

 Στόχος των δύο εταιριών είναι η δημιουργία επαγγελματιών ομορφιάς με διευρυμένες γνώσεις και αυξημένη επαγγελματική συνείδηση, που θα αναδείξουν το επάγγελμα μέσα από τις υπηρεσίες τους. Έτσι, οι απόφοιτοι του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες απασχόλησης στα καταστήματα της DUST+CREAM,  μέσω του οργανωμένου Γραφείου Σταδιοδρομίας και της διαδικασίας της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας».

Τη συνεργασία ολοκληρώνουν μια σειρά από συνέργειες, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων και events, που θα προσελκύσουν το νεανικό κοινό.

Η DUST+CREAM είναι μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών που ξεκίνησε το 2012. Σήμερα αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς σε όλη την ελληνική επικράτεια και διαθέτει 82 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, μεταξύ των οποίων και σε πόλεις που «χτυπάει η καρδιά» του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

 Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα 50 χρόνια λειτουργίας του έχει παγιώσει μια σειρά συνεργασιών με εταιρίες που ηγούνται σε κάθε κλάδο. Εταιρίες που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τη σπουδαστική κοινότητα, μεταδίδοντας εκτός από την τεχνογνωσία τους και όλη την επαγγελματική κουλτούρα τους. Σήμερα, καλωσορίζει μία ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

è Μάθετε περισσότερα για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τα προγράμματα σπουδών και τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά