Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Έφυγε ο χιονιάς, παρέμειναν τα χιόνια -ΦΩΤΟ

Καλάβρυτα: Έφυγε ο χιονιάς, παρέμειναν τ...

Λευκό τοπίο στα Καλάβρυτα

 

Πέρασε η κακοκαιρία και ο χιονιάς στα Καλάβρυτα, παρέμειναν οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός. Σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, τα Καλάβρυτα ξύπνησαν με αίθριο καιρό σε λευκό τοπίο, αφού τα χιόνια έχουν σκεπάσει τα ορεινά.

Το οδικό δίκτυο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον πάγο όμως να θέλει ιδιαίτερη προσοχή από οδηγούς αλλά και πεζούς. Στην Πούντας - Καλαβρύτων από τα ξημερώματα εκχιονιστικά έχουν καθαρίσει το οδόστρωμα, όπως και την πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων που έχει από το Σάββατο 18/12 ανοίξει. Απαραίτητα οι όλα τα οχήματα να έχουν μαζί τους αλυσίδες.


Πρόγνωση Καιρού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις βραδινές ώρες στα βορειαανατολικά.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αρχικά βροχές ή χιονόνερο και στο Αιγαίο τοπικές καταιγίδες. Στην αρχή της ημέρας χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Εύβοια στα ορεινά και ημιορεινά, πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Όμως πολύ γρήγορα ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση καθώς τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο και γρήγορα θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο αρχικά 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 06 με 08 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 09 με 11 βαθμούς, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Πηγή:kalavrytanews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις