Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

"H διαφορετικότητα στην εκπαίδευση" - Μία online συζήτηση από την p-consulting.gr

"H διαφορετικότητα στην εκπαίδευση&...

Tη Δευτέρα και ώρα 16:45

Μία ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα online συζήτηση διοργανώνει η γνωστή Πατρινή εταιρεία p-consulting.gr.

Τι σημαίνει διαφορετικότητα στην εκπαίδευση, ποιες οι προκλήσεις των μεταναστών με αναπηρία στην εκπαίδευση, πως μπορούμε να βοηθήσουμε πρακτικά αυτούς που έρχονται αντιμέτωποι με αυτές τις προκλήσεις;

Τα παραπάνω θέματα θα αναλυθούν εις βάθος στην online συζήτηση που διοργανώνει η p-consulting.gr τη Δευτέρα 20.12.2021 και ώρα 16:45 – 18:30 με θέμα “Η διαφορετικότητα στην εκπαίδευση”.

H online συζήτηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εκπαιδευτές ενηλίκων, καθηγητήες, σε όσους εργάζονται με μετανάστες με αναπηρία, σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται με μετανάστες, σε εθελοντές και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο θέμα.

Η online συζήτηση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού ‘Εργου Erasmus+ “InclEUsion”, στο οποίο η p-consulting.gr συμμετέχει ως εταίρος.

Μέρος της συζήτησης θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του InclEUsion και τη συνεισφορά του στην ισότιμη ένταξη των μεταναστών με αναπηρίες στην εκπαίδευση.

Στη συζήτηση που θα γίνει, θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι:

-Dr. Απόστολος Βεΐζης, γιατρός και Γενικός Διευθυντής της INTERSOS Hellas. Τίτλος Ομιλίας “Μετανάστες, αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες με αναπηρία στην Ελλάδα”
-Καθ. Απόστολος Βανταράκης, Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Τίτλος Ομιλίας “Μετανάστες με αναπηρία και εκπαίδευση”

Η συμμετοχή στη online συζήτηση είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους συμμετέχοντες.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη συζήτηση, θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά