Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταλαιπωρία στα Μοιρέικα από τις συνεχείς βλάβες και διακοπές νερού

Ταλαιπωρία στα Μοιρέικα από τις συνεχείς...

Κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με το thebest.gr και κατήγγειλαν πως και την Πέμπτη 16/12/2021 υπήρξε βλάβη που δεν έχει πλήρως αποκατασταθεί

Πρόβλημα με το νερό καταγγέλλουν ότι έχουν οι κάτοικοι στα Μοιρέικα που βρίσκονται πριν μπούμε στην Βιομηχανική περιοχή και ανήκουν στο Δήμο Πατρέων. Μία κάτοικος επικοινώνησε με το thebest.gr την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 αργά το απόγευμα και μας είπε πως το πρόβλημα δεν είναι τωρινό αλλά εδώ και έξι μήνες και πως την Πέμπτη η περιοχή ήταν ξανά χωρίς υδροδότηση και από την ΔΕΥΑΠ τους ενημέρωσαν για βλάβη στο δίκτυο που θα αποκαθίστατο έως το απόγευμα, ωστόσο όπως είπε η καταγγέλλουσα (τα στοιχεία της τα έχει το σάιτ) κάποια σπίτια συνεχίζουν έως και τις 8 το βράδυ να μην έχουν νερό ή η στάθμη – ροή να είναι πολύ χαμηλή.

Είναι εξοργιστικό, μας είπαν οι κάτοικοι και η περιοχή δεν είναι μικρή καθώς έχει πάνω από 50 σπίτια με μόνιμα διαμένοντες. Οι κάτοικοι σκοπεύουν να επικοινωνήσουν και με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Ανδρέα Παπανικήτα προκειμένου να δοθεί μία ουσιαστική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα υδροδότησης στα Μοιρέικα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις