Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο Αντώνης Κανάκης επικοινώνησε με το θύμα – «Σπάνια η ποιότητά της, μας ζήτησε συγγνώμη»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο Αντώνης Κανάκη...

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

Σοκαρισμένοι παραμένουν ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

 Όπως έκανε γνωστό ο Αντώνης Κανάκης με μήνυμα στο facebook επικοινώνησαν με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλο και όπως αποκάλυψε συγκλονίστηκαν από την σεμνότητα και την σπάνια ποιότητα που έχει σαν άτομο.

Μάλιστα είπε πως έφτασε στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχει φέρει τους συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για το revenge porn.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη έχει ως εξής: Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση.

Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ.

Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight